Az ALSZIK története

Az Alsószeli Szabadidő Klub elődje, az Alsószeli Ifjúsági Klub- ALSZIK 2000. októberében alakult egy baráti társaságból. Elődleges célja, hogy a község fiataljai számára színvonalas szórakozási, művelődési lehetőséget biztosítson. A kezdetektől részt veszünk különböző pályázatokon, az Illyés Közalapítvány mellett a Szlovák Köztársaság Kulturális Minisztériumától, és egyéb kisebb alapítványoktól is nyertünk már el támogatást. A helyi ifjúság közösségi életének megszervezése mellett e néhány év alatt klubunk a környék hasonló irányultságú szervezetivel is szoros kapcsolatot épített ki. A Taksonyi Ifjúsági Szervezettel, a nemeskajali, a deáki ifjúsági szervezetekkel, valamint a Galántai Kastély Klubbal több sikeres programot szerveztünk, és bonyolítottunk le. A magyarországi Börcs község ifjúsági szervezeteivel többször közösen pályáztunk. Természetesen a községünkben működő Csemadok szervezettel, és a mellette alakult Varsás táncegyüttessel is kiváló a kapcsolatunk.
 Az elmúlt években elsősorban előadásaink (történelmi, drogellenes, EU témájú), valamint kulturális programjaink (Szüreti felvonulás és bál,) és sportrendezvényeink (asztalitenisz verseny, kispályás futballtorna) voltak sikeresek.
 Büszkén mondhatjuk, hogy programjaink közül néhány (Szüreti ünnepség, asztalitenisz verseny), immár községünk hagyományos programjai között szerepel, közönségünk megszerette és várja a már több éve visszatérő programjainkat.

Plakát - 2023

Névnapok

Tegnapelőtt : Alajos, Leila
Tegnap : Paulina
Ma : Zoltán
Holnap : Iván
Holnapután : Vilmos